Contact

Contact

Adres: Polstraat 1, 6019 BL Wessem, NL
Telefoon: +31639567620
Mailadres: info@sloephuren-limburg.nl

Hoe kom je bij Sloephuren-Limburg

Met de fiets

Van welke kant je ook komt, als je de Maasbrug ziet ben je er bijna! Aan het begin van de boulevard ligt ons terras. Naast het terras is genoeg plek om je fiets te parkeren. Tevens passeren er diverse fietsroutes onze locatie, en beschikken wij over voldoende oplaad mogelijkheden.

Met het openbaar vervoer

Kom je van het centraal station Roermond? Neem dan bus 73 of 72 richting Weert en stap uit bij halte “Molenweg Wessem”. Kom je vanaf centraal station Weert? Neem dan ook bus 73 of 72 en sta uit bij halte “Molenweg Wessem”. Het is dan nog maar ca. 5 min. lopen richting de Maas.

Met de auto

Sloephuren-Limburg is goed te bereiken met de auto, en er zijn voldoende parkeergelegenheden. Zelfs pal voor de deur voor minder valide gasten is er plaats. Als je bij ons in het cafe een biertje komt drinken, is het natuurijk het beste als je met de fiets of het openbaar vervoer komt. 

In een rolstoel

Ons cafe en restaurant is geheel rolstoelvriendelijk net als ons terras. Naar het toilet gaan is geen probleem, echter deze zijn niet voorzien van beugels of extra ruimte. Excuus voor dat ongemak.

Voor het bereiken van onze steiger en onze sloepen hebben we een trap en een aluminium loopbrug. Via de passantensteiger van Wessem is het eventueel mogelijk met de rolstoel bij de boot te geraken.