Vragen?

FAQ

Nope! Die heb je helemaal niet nodig. Let je wel op dat er één iemand 21+ is. Dit is namelijk wel verplicht.

De borg is €300,00 en dient in contanten te worden voldaan. Indien sloepen buitensporig vies worden teruggebracht wordt er €25,00 vanaf getrokken.

Qua verzekeringen: wij hebben de sloepen hartstikke verzekerd, dat wil zeggen voor schade zonder toedoen van de huurder. Veroorzaakt de huurder deze schade zal deze op de WA-verzekering van de huurder worden verhaald.

Helaas! Dit mag bij de sloepen van ons niet. Vanwege de hygiëne en het extra schoonmaakwerk is dit niet toegestaan.

Uiteraard! Safety first. We hebben gratis zwemvesten voor iedereen bij de verhuur van de sloepen. We raden dan ook iedereen aan om een zwemvest aan te trekken. Het is echter niet verplicht.

Het antwoord is 21+. Er moet minimaal één persoon van 21 of ouder bij de groep zijn.

Je neemt ‘gewoon’ deel aan het verkeer. Daarvoor gelden regels, en daar zul je je toch aan moeten houden. Alcohol is door de wet verboden achter het stuur.

Het vaargebied reikt van het stuwpand in Linne tot aan Maaseik (België). Dit is een gebied waar je makkelijk de hele dag kunt vertoeven met mooie Maasplassen en eventueel zelfs mooie uitstapjes naar de dorpen Stevensweert en Thorn. Wil je verder dan dit alles? Dat kan, maar alléén indien voorafgaand toestemming wordt verleend.

Hier zitten bepaalde voorwaarden aan verbonden. We hebben namelijk maar een paar sloepen, en het is zonde als deze last-minute gecanceld worden. De volledige voorwaarden vind je in de algemene voorwaarden.

We werken met voorgestelde tijdslots, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de sloepen.

Huur gehele dag: 9.00 uur t/m 17.00 uur
Huur ochtend: 9.00 t/m 12.00
Huur avond: 18.00 t/m 21.00

De sloepen worden op 30 september weer uit het water gehaald.

De ontmoetingsplek is café ‘t Veerhuis. Hier kunnen we je begroeten en nemen we de tijd om even de laatste dingetjes door te spreken. Vanuit hier lopen we naar onze eigen steiger. Deze ligt aan ons terras!

Adres: Polstraat 1, 6019 BL, WESSEM

Neem even contact op via de telefoon, dan bespreken we wat de opties zijn:
+31475-215926 of +316-12437536

Het slimste is om gewoon even via deze site (en dus online) te reserveren. Wil je binnen 24 uur nog in een sloep gaan varen? Bel dan even met een van de volgende telefoonnummers: +31475-215926 of +316-12437536

Als je de sloep hebt gehuurd en de juiste datum hebt gevonden wordt je via onze website doorgestuurd naar de arrangementenpagina. Daar krijg je alle keuzes nog een keer te zien. Wil je nu de keuzes alvast zien? Klik dan hier! Wil je direct reserveren? Klik dan hier! 

Stond jouw vraag er niet tussen?
Vul dan een onderstaand formulier in,
Dan bellen of mailen we je terug!