Werken bij Sloephuren-Limburg.nl

De mooiste en gezelligste werkplek van heel Limburg! Wie wil daar nu niet werken… Gelukkig zijn we voor het zomerseizoen weer op zoek naar leuke collega’s die ons jonge team willen komen versterken! We zijn zowel op zoek naar senior als junior medewerkers.

Wat houdt een job bij Sloephuren-limburg in?

Sloephuren-Limburg.nl en Scooterhuren-Limburg.nl zijn broertjes. Werk je voor de ene dan werk je ook voor de andere. Dat komt goed uit, want je bent echt niet fulltime druk met onze sloepen. 

Wat doe je allemaal als medewerker sloep- en scooterverhuur?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze huurders. Gasten die een sloep of scooter hebben gehuurd help jij opweg in het gebruik van onze gloednieuwe interactieve zuilen waarop ze kunnen inchecken en waarop alle administratie wordt afgehandeld.

Zijn ze ingecheckt? Dan help je ze aan boord of op de scooter en beantwoord je eventuele vragen die ze nog hebben en leg je nog wat kleine dingetjes uit.

Aan het einde van hun vaartocht of scooterrit help je ze ook weer met inleveren van alles en bij de sloepen help je ze ook met aanleggen en uitstappen. Natuurlijk vraag je onze gasten ook uitgebreid hoe ze het avontuur hebben gevonden! Vergeet niet om een review te vragen als ze enthousiast zijn, want reviews zijn belangrijk!

Verder zijn je taken heel wisselend. We zorgen er met het hele team voor dat de sloepen en scooters netjes en schoon blijven en dat ze onderhoud krijgen en volgetankt zijn. Omdat de sloepen dubbel geparkeerd liggen aan de steiger moet er ook wel eens wat herschikt worden dus je zult ook zeker je meters op het water wel gaan maken! Na een paar werkdagen draai jij je hand er niet meer voor om en ben je een ervaren kapitein geworden.

Is er niets te doen op scooters of sloepen? Dan kun je ook ingezet worden voor wat achtergrondtaken in ‘t Veerhuis. 

En wat doet de senior verhuurder extra?

Voor de senior komt er vooral een stukje aansturing bij. Wie kan wat gaan doen zodat iedereen lekker aan het werk blijft en de taken eerlijk verdeeld worden.

Lopen medewerkers of gasten ergens tegenaan dan ben jij ook het aanspreekpunt.

Wie zoeken wij?

Je hebt veel contact met onze gasten. Je moet dan ook wel een beetje een open houding hebben en het leuk vinden om met mensen om te gaan. Ze komen hier toch een beetje vakantievieren dus we mogen ze zeker wel een vriendelijke lach bieden en een gezellig praatje.

Het is verder handig als je een beetje een buitenmens bent. Sloepverhuur en scooterverhuur speelt zich tenslotte volledig buiten af! Dat betekent dat je aan je tan kan werken, maar soms ook een beetje nat kan regenen. Niet al te, want bij slecht weer zullen de gasten ook niet komen varen of rijden.

Alles wat je weten moet leer je bij ons. Het kan handig zijn om een beetje technisch inzicht te hebben, maar het hoeft niet perse.

De voordelen op een rijtje

 • Lekker de hele dag buiten bezig
 • Veel afwisseling
 • Een gezellig, jong team
 • Gezellige borrels na werktijd met alle collega’s
 • Personeelsfeestjes bij ‘t Veerhuis
 • Contact met veel verschillende mensen en veel gezellige praatjes maken
 • Op je vrije dagen mag je gebruik maken van een scooter of sloep bij beschikbaarheid
 • Je krijgt afhankelijk van je werktijden een lunch of avondeten bij ‘t Veerhuis
 • Marktconform salaris
 • Flexibele tijden en dagen
 • Werken met het mooiste uitzicht van Limburg!

SOLLICITEER NU!

Stuur een appje naar: 06 – 30 58 50 46. Vertel waarom je bij ons wil werken en wordt onderdeel van het gezelligste en meest gastvrije team van de regio! Tot snel bij Sloephuren-Limburg.nl & Scooterhuren-Limburg.nl!

Actuele openingstijden

7 dagen per week
09:00 tot 21:30uur

Vaarseizoen

1 april - 30 sept

Hoogseizoen
1 mei - 15 aug

Laagseizoen 
1 april - 1 mei
15 aug - 30 sept

Deze data zijn indicatief. Het vaarseizoen is weersafhankelijk.

Waarom Sloephuren-Limburg?
 • Grote vloot van 14 sloepen
 • Goed-weer garantie
 • Varen zonder vaarbewijs
 • Ook voor groepen